Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KUKA IMMU - WHO IMMU, Irmeli Tuomarla

 

Kuvataiteilija, viestintäneuvos Irmeli Tuomarla on tehnyt pitkän uran julkishallinnossa, viimeisimmät tehtävänimitykset työmarkkinaneuvoksena ja viestinäneuvoksena viestinnän johtotehtävissä.

Irmeli Tuomarla on perustanut muun muassa Monitori-lehden. Hän toimi lehden vastaavana päätoimittajana parikymmentä vuotta. Maahanmuuttoasioiden ammattilehteä kustantaa ja julkaisee tätä nykyä sisäasiainministeriö; aiemmin työministeriö ja sitä ennen sosiaali- ja terveysministeriö. Lehti ilmestyi sen jälkeen sisäministeriön julkaisemana verkkolehtenä vuoteen 2017 saakka. Vuonna 2015 lehti täytti 25 vuotta. 

Lisätietoa CV ja Julkaisutoiminta- sivuilta; klikkaa viereisen navigaation kuvaa!

Irmeli Tuomarla ja Monitori-lehti on saanut Suomen Kristillisen Rauhanliikkeen rauhanpalkinnon vuonna 2000.

Irmeli Tuomarlan henkilökuva-artikkelit löytyvät mm. Esse-lehdessä nro 13/31.3.2011 Eeva-lehdestä (helmikuu 2010) ja Monitori-lehdestä (1/09), ja teosmaininnan mm. Olarin voimistelijoiden (OVO) kotisivulta (viereinen linkki).

Tuomarla on journalisti ja Suomen Journalistiliiton jäsen (SJL), taiteilija on ESPOO ART ry:n jäsen. Hän opiskeli Jyväskylän yliopistossa, suoritti YTK-tutkinnon (ylempi korkeakoulututkinto) ja valmistui psykologiksi (LP) ja erityisopettajaksi, luki sivuaineena lempiainettaan taidehistoriaa neljä vuotta. Hän on ollut Suomen Psykologiliiton jäsen (Akava), Suomen urheilupsykologit ry:n jäsen ja Suomen valtiotieteilijät ry:n jäsen (Akava).

IMMU Galleria on ollut tailteilijan v. 2009 perustama omatoimigalleria, joka on tarkoitettu niin ammattilaisten kuin pitkän linjan harrastajataiteilijoiden näyttelytoimintaan. IMMU galleriasta ja sen pitäjistä ja näyttelyistä on ollut useita artikkeleita Länsiväylä-lehdessä, Tapiolan asiakaslehdessä ja Esse-lehdessä ja Menokone- ja Omakaupunki-sivuilla. Viereiset linkit päivittyvät uusien näyttelytietojen ilmoittelun mukaan.

 

 

 

 

©2020 IMMU Galleria - suntuubi.com